maandbrief september 2019

Maandbrief September 2019

6 september 2019

Beste ouders,

-Het nieuwe schooljaar is gestart en we willen dan ook alle kinderen van harte welkom heten in onze school.

Het is belangrijk dat je goed geïnformeerd wordt over wat er reilt en zeilt in de klas en de school.

Daarom willen we zeker de aandacht vestigen op de infoavonden die in de klassen worden georganiseerd.

-Via de maandbrieven geven we  telkens een overzicht van de activiteiten die er die maand gepland zijn. Op de agenda van de website van de school kan je hiervoor ook steeds terecht.

-In het begin van het schooljaar overvallen we de ouders met heel wat invulwerk. Alvast onze excuses hiervoor, maar voor ons is het belangrijk steeds over de correcte gegevens te beschikken.  Indien er in de loop van het jaar gegevens wijzigen, gelieve ons daar steeds van op de hoogte te brengen.

Agenda maand september

Donderdag 5 september :                          infoavond 6de leerjaar 20u

Maandag 9 september :                              infoavond 1ste leerjaar 19u

Maandag 9 september :                              infoavond 2de leerjaar 20u